TROPICANA tour Tourism and Rest !

Бразилія

Овочі і трави використовуються повсюдно. Гарні обсмажена в олії квасоля “акараже” з різними інгредієнтами, солоні або мариновані втечі пальми “пальміто”, смажені або тушковані з корицею банани, кокоси і кокосове молоко (як і перець, основний інгредієнт більшості місцевих соусів), овочева юшка “кальдерада”, своєрідні місцеві супи, особливо з внутрішніх районів країни – густі, рясно приправлені місцевими травами і овочами, вони не схожі ні на які продукти з “Старого Світу”.

Також великий вплив на кухню країни зробило протяжне океанське узбережжя і велика кількість річок, що поставляють на стіл безліч морепродуктів і риби. Гарні солоні креветки “Карур” з гострим соусом і овочами, тушковані в маслі морепродукти “ватапа” з рисом, блюдо з крабів з прянощами “Каскінен де карангейжу”, рис з креветками “аррош-ді-куша”, бульйон з морепродуктів “мокіча” , різноманітні види смаженої риби зі всілякими спеціями і т. д.

У Амазонії кухня має чисто індіанські корені, майже без європейського впливу, що надає її страв оригінальний смак. Сотні видів екзотичних трав і фруктів надають їм абсолютно незвичайний смак.

Напої Бразилії також вкрай оригінальні. Десятки видів прохолодних безалкогольних напоїв з фруктів і плодів тропічного лісу виробляють по всій території країни. З алкогольних напоїв популярні пиво (багато знавців вважають його кращим на континенті), ром, горілка (більш схожа на самогон) “кашаса”, лимонні коктейлі “кайпірінья” і т. д. На півдні країни вирощують виноград і виробляють хороші вина – червоне ” Кастель-Шатель “, біле” Шардоне-Аврора “, ігристе вино” Шендон “та ін, хоча вина в Бразилії споживають небагато. Ну і, звичайно, кави! Його тут десятки сортів, але через відомої гіркоти більшості його місцевих видів популярний більш солодкий мікст з різних сортів – “кафезіньо”.

Brazil-map

Cторінки: 1 2 3



Наверх